Menu
U bevindt zich hier:

Mijn naam is Fenne ten Vaarwerk en ik ben onlangs afgestudeerd van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Als afsluiting van mijn opleiding Industrieel Product Ontwerpen heb ik voor het design interieurmerk BOBRITE een project gedaan, waarbij ik een uniek tv-meubel heb ontworpen.

 Vaarwerk_Fenne_ontwerper_tv_kast.jpg

Een altijd aanwezige tv in een woonkamer kan als storend ervaren worden en men vindt het groot zwart glanzend vlak geen toevoeging aan het interieur. Daarom is er een meubel ontwikkeld dat de tv eenvoudig door middel van schuifdeuren uit het zicht kan laten verdwijnen.  

De_Vries_tv_kast_Vaarwerk_open.jpg

Tijdens het ontwerpproces heb ik ontzettend veel kennis opgedaan van productietechnieken en materialen. Het leuke van deze afstudeerstage vond ik de vrijheid om prototypes te realiseren in de productiehal van Constructiebedrijf De Vries. De ontwerpen tijdens mijn studie bleven vaak bij theoretisch uitgewerkt concepten, terwijl ik bij De Vries de kans kreeg om het daadwerkelijk in productie te laten gaan. Dit heeft tot veel nieuwe inzichten geleid en het zorgde voor een zeer interessante en uitdagende afstudeerstage. 

De_Vries_tv_kast_Vaarwerk_dicht.jpg

 

 

Heeft u een vraag?

 

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?