Menu
U bevindt zich hier:

Mijn naam is Renzo, Industrieel Product Ontwerper op het Summa College. Momenteel  (oktober 2019) zit ik in het derde leerjaar en heb het erg goed naar mijn zin. Ik ben erg geïnteresseerd in verschillende manieren waarop je taken kunt uit voeren en wat hier de voordelen en nadelen van zullen zijn.

Vries_de_Renzo-van-Kerkoerle.jpg

Ik vind het leukste aan mijn opleiding dat je gebruikt maakt van zowel technische aspecten als creatieve aspecten.

Voor het derde leerjaar van de opleiding moeten wij 20 weken stage lopen bij een bedrijf naar keuze. Ik ben voor Constructiebedrijf De Vries gegaan omdat ik al een kleine voorkennis heb van lasermachines maar nog niet met het bewerken van staal, RVS, enz. Mij lijkt het daarom erg leuk om deze stage veel kennis op te doen over de bewerkingen van deze materialen.

Ik heb ook een eigen project gekregen vanuit het bedrijf. De stageopdracht  is een salontafeltje ontwerpen die ook bedoeld is voor wijngebruik, denk hierbij aan de opslag van een aantal wijnflessen maar ook een kurkentrekker, enz.

Het product dat ik gemaakt heb tijdens mijn stageperiode is gemaakt van een massief eikenhout tafelblad, een HEA100 balk en een gezet onderdeel dat ik heb laten uit- laseren en zetten op de desbetreffende machines.

e.jpg g.jpg gf.jpg IMG_3308.jpg Salontafel-5.jpg

Voor mijn eerste model zoals hier boven te zien is heb ik gebruik gemaakt van hergebruikte onderdelen zoals een massief eikenhouten tafelblad van een oud tafeltje, ook heb ik de HEA100 balk van een stuk restmateriaal van een ander project genomen.

 

BOBRITE gaat elke uitdaging aan op het gebied van restproducten van staal. 

Heeft u een vraag?

 

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?