Menu
U bevindt zich hier:

Mijn naam is Jay van Gestel. Ik kom uit Venlo en heb in het laatste half jaar (2021) van de opleiding Industrieel Product Ontwerpen mijn afstudeerstage bij Constructiebedrijf De Vries gelopen.

 20200818_111515.jpg

Ik kreeg van een vriend te horen dat hij een leuke stageperiode heeft gehad bij Constructiebedrijf De Vries. Op dat moment heb ik ook meteen gesolliciteerd.

Bij De Vries kreeg ik de opdracht om een productserie voor in een hal/entree te ontwikkelen. De serie bevat een kapstok, wandschap, hoedenplank en uitklapbaar schoenenrek. Deze productserie richt zich op de particulieren markt en werd met zo min mogelijk bewerkingen en arbeid gemaakt om de kosten te onderdrukken. Daarnaast is het een modulaire serie geworden die bruikbaar is in verschillende woonsituaties en uitgebreid kan worden in formaat en functies.

 20210116_170525.jpg

 20210116_165618.jpg

Ondanks het coronavirus heb ik bij De Vries een leuke en leerzame afstudeerperiode doorgemaakt. Een van de leukste aspecten tijdens mijn stage bij De Vries is dat aan het einde ook gewerkt wordt naar een prototype, een belangrijke fase die in de opleiding vaak niet uitgevoerd wordt.

 

Heeft u een vraag?

 

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?