Menu
U bevindt zich hier:

Mijn naam is Kristy Spee en in het laatste jaar van de opleiding Industrieel Product Ontwerpen bij Fontys Hogeschool in Venlo heb ik mijn afstudeerstage gelopen bij Constructiebedrijf De Vries.

bobrite-constructiebedrijf-de-vries-kristy-spee.jpg
Ik woon in Beringe. Dankzij een medestudent via-via, hoorde ik de naam BOBRITE voor een afstudeerstage vallen tijdens een project op school. Ik was meteen nieuwsgierig en ben het op gaan zoeken. Dezelfde dag had ik mijn sollicitatie voor afstudeerstage nog de deur uitgestuurd.

Bij De Vries heb ik een designlamp ontwikkeld voor op kantoren in de zakelijke markt, serieproductie van het armatuur is hier een van hoofdeisen. Tijdens de productie van mijn kantoorverlichting werd er gebruik gemaakt van de nieuwe kantbank bij De Vries, wat erg interessant is om te zien wat deze nieuwe techniek allemaal kan. Tijdens mijn opleiding bleef het vaak bij een conceptuele uitwerking van een product, nu ging het een stapje verder en kreeg ik de kans om het daadwerkelijk in productie te laten gaan. De ontwikkelde designlamp hangt nu mooi te ‘shinen’ bij Constructiebedrijf De Vries.

bobrite-constructiebedrijf-de-vries-kristy-spee-designlamp-1.jpg

bobrite-constructiebedrijf-de-vries-kristy-spee-designlamp-2.jpg
Vanwege het coronavirus ben ik maar één dag in de week aanwezig geweest bij De Vries, maar dat heeft gelukkig geen invloed gehad op het eindresultaat. Ik ben geslaagd met een 7,8 voor de afstudeerstage 'designlamp'.

Kristy bedankte haar stagebegeleider Karin Valckx met een zelf gemaakte cadeauverpakking en kaart in de vorm van de lamp.

bobrite-constructiebedrijf-de-vries-kristy-spee-designlamp-3.jpg

 

1.png

Wil je meer projecten zien van mij, kijk dan eens op haar portfoliowebsite www.kristyspee.nl

Heeft u een vraag?

 

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?